17 de juny 2012

arquitectures [TYIN tegnestue Arkitekter]

Els qui seguiu els blocs d'arquitectura més habituals (Dezeen, Archdaily, Subtilitas, Afasia, etc.) ja coneixereu algunes de les obres de TYIN tegnestue Arkitekter. La veritat és que jo mai les havia associat a un sol autor -el consum de webs d'arquitectura sovint comporta aquestes lectures ràpides i poc aprofundides...- i val a dir que posant-les una rera l'altra, l'obra d'aquests joves norueccs agafa un gruix important. No la conec massa a fons però no tinc cap dubte de que val la pena aprofundir-hi, i aquest post no és més que una oportunitat per començar a fer-ho. (a part de les obres llistades a sota també us aconsello llegir aquests dos documents: 1 i 2)

Fa unes setmanes vaig rebre un mail titulat 'darreres fornades' que m'enviava el Coque Claret -professor de projectes a l'ETSAV... i una de les 'diferències' entre l'ETSAB i l'ETSAV, per cert-. Durant les properes setmanes, ja amb el curs acabat, aniré publicant arquitectures que formaven part d'aquesta llista d'arquitectes emergents.

[entrem a la darrera setmana del curs, a 5 dies de l'entrega final, ànims a tots de cara a aquest últim esprint i treballeu tant com pugueu, que els treballs ho agrairan...]


[TYIN tegnestue Arkitekter, Safe Haven Bath house, Ban Tha Song Yang, Thailand, 2009]

[TYIN tegnestue Arkitekter, Klong Toey Community Lantern, Bangkok, Thailand,  2011] 

[TYIN tegnestue Arkitekter, Klong Toey Community Lantern, Bangkok, Thailand,  2011]

[TYIN tegnestue Arkitekter, Soe Ker Tie House, Noh Bo, Thailand, 2009]

[TYIN tegnestue Arkitekter, Old Market Library, Min Buri, Bangkok, Thailand,  2009]

[TYIN tegnestue Arkitekter, Safe Haven Library, Ban Tha Song Yang, Thailand,  2009]

[TYIN tegnestue Arkitekter, Safe Haven Library, Ban Tha Song Yang, Thailand,  2009] 

[TYIN tegnestue Arkitekter, Naust paa Aure, More og Romsdal, Norway, 2011]

3 comentaris:

 1. I quines són la resta d'arquitectures emergents? podries deixar aquí la llista mentres no les publiques? Moltes gracies per mantenir tant actiu aquest bloc!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aquí van:
   1- http://www.albori.it/index.htm
   2- http://www.architectendvvt.com/projects/
   3- Karawitz architecture

   (ups, havia oblidat que havia començat la sèrie sobre aquests 'emergents'... merci, doncs i espero que et semblin interessants; per mi, els millors, el 2)

   Elimina