10 d’oct. 2013

moltes arquitectures [rehabilitació espai d'art I]

Són molts els posts dedicats a projectes de rehabilitació en aquest blog.

Tal i com us he suggerit a classe val la pena que, paral·lelament a la primera aproximació analítica i/o propositiva, que desenvolupeu de cara a la setmana vinent, us endinseu en la selecció d'obres que vaig explicar al curs passat. Sobretot a les que tenen un article individualitzat -les podeu trobar quasi totes en aquest post i accedir-hi una per una des de l'enllaç (text vermell) de sota cada imatge-.

També us recomano que mireu el reportatge 'buit, ple. La ciutat arítmica' (TV3), de temàtica clarament relacionada amb els exercicis presents i futurs del curs. 

I finalment, quasi més per curiositat, podeu veure una recopilació de treballs del curs passat on l'exercici era la rehabilitació d'un edifici d'aspecte 'tardo-franquista' -realment terrible- a Igualada per convertir-lo en escola d'idiomes.

[aquest exercici és una excel·lent oportunitat per vosaltres; treballeu molt de cara a la setmana vinent; avui a classe hem apuntat direccions que us han de ser útils; aprofiteu la documentació que us donem i, sobretot, aneu a veure els edificis ja!; a part de les maquetes podeu portar dibuixos analítics de l'edificació existent; o el que vulgueu...]

[ah, i aneu a veure la biblioteca de la UPF al Dipòsit de les Aigües -molts records Coque!!]


[articles sobre 'rehabilitació d'edificis']

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada