9 d’abr. 2015

conferència ETSAB [Langarita Navarro]

Moment de quadrar agendes:
ja ho vaig anunciar fa unes setmanes al blog i a classe: la setmana que ve ens visita al curs (projectes II tardes) la María Langarita de Langarita Navarro -un luxe per a nosaltres, i per tota l'escola!

Langarita Navarro són, possiblement, el despatx emergent més rellevant de l'estat, objectivament per la quantitat de reconeixements rebuts arreu, però sobretot pel gruix d'obra de qualitat que presenten, especialment brillant contra runes contemporànies (1, 2).

Com sempre, la sessió, possible gràcies a la suma d'esforços de Cult. i el Departament de Projectes -i nosaltres-, serà en horari de classe, dimecres 15 a les 18.30, i oberta a tothom (!!).

[preparant l'exercici que teniu entre mans, el BCN-Lab, inspirat pel suggeridor Medialab  no he pogut evitar començar a entrar una mica seriosament en l'obra d'aquest estudi; però m'he frenat permanentment esperant conèixer de primera mà, el dia 15, què hi ha al darrera d'aquesta arquitectura positiva, d'estratègies gruixudes, materialitats imprescindibles, volums tallats i colors llampants -molt madrilenys, per cert...]Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada