7 de juny 2015

workshop a Porto [Porto Academy'15]

Ja coneixia, de les dues edicions anteriors, el workshop estival que munten a Porto, a l'escola d'arquitectura del Siza, gent de la revista Indexnewspaper.
La Porto Academy aplega edició rere edició un bon grapat d'arquitectes interessants (2013: Siza, Souto, Hasegawa, 51N4E; 2014: de Vylder, OFFICE, Olgiati; etc.). Aquest any, entre d'altres, Pezo von Ellrichshausen, Amunt, Tuñon, Norlander, Baukunst, Bak Gordon... i un servidor, en representació d'HARQUITECTES. -moltes ganes d'anar-hi!

Sincerament crec que serà una bona experiència -Porto és una ciutat magnífica, amb algunes de les millors obres de Siza i Souto, i un gegant del Koolhaas; i el workshop té molt bona pinta -podeu veure un resum de les dues edicions pretèrites aquí: 2014 i 2013.
Si us animeu, allà ens veiem!

[ATENCIÓ: si hi esteu interessats podeu inscriure-us aquí; i (alumnes i exalumnes) contacteu abans amb mi, sobretot, ja que l'organització us fa un descompte en la matrícula; ah, i treballeu fort de cara a l'entrega definitiva del dia 15; ja us passaré mail amb hora i lloc d'entrega]
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada