4 de nov. 2010

dibuixos [Héctor Fernández Elorza]

Un arquitecte emergent amb alguns bons edificis construits i amb un gran talent pel dibuix. Un dibuix descarat, conceptual i molt suggerent.

[és l'arquitecte al qual em referia ahir corregint el projecte del L. Perales]

+info al seu web















4 comentaris:

  1. genials. més divertits que els de sanaa i tot.

    ResponElimina
  2. Héctor Fernández-Elorza no només és un excel·lent dibuixant, ha construït pocs edificis però molt bons a destacar els laboratoris i magatzems químics a Alcalá de Henares

    ResponElimina
  3. A mi m'agrada molt l'"Exhibition Centre and Lecture Hall" de Madrid, poder ajuden una mica les fotos que em semblen molt ben tretes, però em sembla un espai molt màgic.
    I ara que ja fa un temps que el conec com a dibuixant, ja puc dir que el vaig tenir com a principal referent durant tot el curs passat i que ha afectat molt la meva manera de dibuixar i d'entendre el dibuix.

    En canvi, dels laboratoris dels que parles en prefereixo els dibuixos, en els que entenc millor l'espai; em sembla que vists en persona també han de tenir molt d'interés. Les imatges no em maten.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Hernán, fa uns anys vaig estar en aquest edifici de Nuevos Ministerios, i no sabia que era seu. És una bona rehabilitació (una mica típica...)
      A mi, els laboratoris em semblen un bon edifici a tots nivells... però no hi he estat.

      Elimina