8 de febr. 2011

conferència a l'ETSAB [Enric Ruiz-Geli]

Un estudiant em comenta que avui -dimarts 8- l'associació d'estudiants de l'ETSAB, The Cool.lective, ha organitzat una xerrada de l'arquitecte Ruiz-Geli sobre l'edifici Media-Tic [l'edifici fluorescent 'sostenible']...
Ruiz-Geli, o més ben dit, l'arquitectura de Ruiz-Geli està a les antípodes del que jo crec que ha de ser i fer l'arquitectura [els posts que he anat penjant en aquest bloc crec que són una prova irrefutable d'això].
No obstant, assistir a qualsevol xerrada de qualsevol arquitecte amb un cert discurs [i Ruiz-Geli té discurs...i moltes ganes de tenir-ne!] ha de ser interessant per als arquitectes i, sobretot, per als estudiants d'arquitectura. És per això que us aconsello dues coses: la primera és que assistiu a la xerrada del (visionari?) Ruiz-Geli i, la segona, que us llegiu l'article 'Causa común' que van publicar el Freddy Massad i l'Alícia Guerrero, de ¿btbW/Architecture, sobre la societat Adrià / Ruiz-Geli [per cert, la lectura del conjunt d'articles publicats al bloc de btbW/A és més que aconsellable].

[cartell de la xerrada que donarà Enric Ruiz-Geli el 8 de febrer de 2011 a l'ETSAB] 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada