30 de set. 2013

tamborets [Curro Claret]

En la selecció de 20 obres amb que vàrem encetar el curs n'hi havia un parell que no eren edificis -perdoneu la simplificació.

Una era la barana del Toni Gironès i l'altra la botiga Camper del Curro Claret. Bé, concretament la peça que servia per construir tamborets, taules i altres mobles de la botiga. Una peça impecable dissenyada pel propi Curro Claret que permet fixar molt fàcilment tot tipus de potes i trossos de fusta de mobles vells, recollits de contenidors de deixalles, i crear nous mobles. Reciclar.

L'obra de Curro Claret m'atrau absolutament. Les seves creacions em semblen d'una precisió conceptual i d'una facilitat tècnica exemplars. Sovint carregades d'ironia. I sempre secretament poètiques. Mai cursis.

[precisament un dels blogs d'arquitectura imprescindibles*, Tectonicablog, ha publicat avui un article dedicat a la peça en qüestió; aprofito aquesta excusa per fer el post que ja tenia previst publicar sobre 'la peça per fer tamborets de Curro Claret' i sobretot per presentar-vos, als més novells, el Tectonicablog -repeteixo, imprescindible- que és germà d'una de les millors revistes del ram: Tectónica -monografies d'arquitectura, tecnologia i construcció (sic)-; ambdós magazíns editats pel guru Carlos Quintáns]

[*al final de la columna de la dreta d'aquest blog -arq234- hi trobareu la meva selecció de blogs a seguir; doncs això, blogs per seguir...]


[Curro Claret, la peça, 2012 / +Tectonicablog]

[Curro Claret, tamborets, 2012 / +Tectonicablog]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada